برچسب ها : مبانی نظری و پیشینه تحقیق بهزیستی ذهنی , مبانی نظری و پیشینه تحقیق بهزیستی ذهنی , مبانی نظری پایان نامه بهزیستی ذهنی , مبانی و پیشینه نظری بهزیستی ذهنی , فصل دوم پایان نامه بهزیستی ذهنی , مبانی نظری بهزیستی ذهنی , مبانی نظری و پیشینه پژوهش بهزیستی ذهنی , دانلود پیشینه و مبانی نظری پژوهش بهزیستی ذهنی , بهزیستی ذهنی
مبانی نظری و پیشینه تحقیق بهزیستی ذهنی
مبانی نظری و پیشینه تحقیق بهزیستی ذهنی
قسمتی از مبانی نظری متغیر:
بهزیستی ذهنی، یک مفهوم شخصی و فردی است و بر حسب ارزیابی افراد از زندگی خودشان تعریف میشود (دینر و همکاران، 1996). در واقع ارزیابی افراد از زندگی خودشان در حوزههای مختلف زندگی مانند بهزیستی هیجانی، بهزیستی روانشناختی و بهزیستی اجتماعی است. بهزیستی هیجانی به تعادل بین عاطفه مثبت و منفی اطلاق میشود. بهزیستی روانشناختی، عمدتاً ملاکی شخصی و خصوصی برای ارزیابی فردی از کنشهای روانی فرد است، اما بهزیستی اجتماعی عمدتاً ملاکی عمومی و اجتماعی برای ارزیابی کنشهای اجتماعی افراد در طول زندگیشان و در تعامل با دیگران محسوب میشود (کی یز، 1998).
عناصر بهزیستی ذهنی
بنابراین، بهزیستی ذهنی دارای سه عنصر اصلی است: دو عنصر هیجانی «یعنی تجربه مکرر عاطفه یا هیجان مثبت، تجربه نامکرر و اندک هیجان یا عاطفه منفی» و نیز یک عنصر شناختی «ارزیابی افراد از رضامندی از زندگی که شامل رضایت افراد از جنبههای مختلف زندگی مثل رضایت زناشویی، رضایت شغلی و. . .» میباشد. طی 40 سال اخیر، روانشناسان و جامعهشناسان به مفهومسازی، اندازهگیری و مطالعه ابزارهای اندازهگیری سلامت روان از طریق تحقیقات بهزیستی ذهنی پرداختهاند (کی یز، 2003).
بهزیستی ذهنی شامل طیف گستردهای از رگهها و ویژگیهای ذاتی و محیطی است. لیبومیرسکی، شلدوم و اسچکاد (2005)، مدلی تلفیقی یا التقاطی ژنتیک- شخصیت یا مدل عوامل جمعیت شناختی- محیطی را برای بهزیستی و شادمانی ارائه دادند که شامل مجموعه عوامل ژنتیکی، عوامل و شرایط محیطی و نیز فعالیتها و تمرینهای ارادی و انتخابی است که طبق فرمول زیر تدوین شده است (لیبومیرسکی و همکاران، 2005):
رفتارهای ارادی + عوامل محیطی + عوامل ژنتیکی= بهزیستی
عوامل مؤثر بر بهزیستی
نخستین عامل مهم و عمده در تعیین بهزیستی افراد، عوامل ژنتیکی است. تعیین کنندههای ژنتیکی در طول عمر افراد ثابت، در طول زمان پایدار و نسبت به تغییر یا کنترل ایمن هستند. این عامل به تنهایی 50 درصد از کل واریانس بهزیستی را به خود اختصاص داده است (لیبومیرسکی و همکاران، 2005).
همچنین طی مطالعهای که بر روی دوقلوها در سن 20 تا 30 سالگی انجام شد، میزان همبستگی بازآزمایی تقریباً 50 درصد بود، مهمتر این که میزان همبستگی در مطالعات بازآزمایی شادمانی دوقلوهای یک تخمکی در زمانهای مختلف 80 درصد بوده است (اسنایدر و لوپز، 2002).
در واقع وراثت، مؤلفه ثابتی در بهزیستی و شادمانی محسوب میگردد. در مقابل، همبستگی در دوقلوهای دو تخمکی، نزدیک به 7 درصد بود. مطالعات دیگر، گر چه تخمینهای متفاوتی در خصوص سهم وراثت در شادمانی را نشان داده اند ولی همگی حاکی از این هستند که دو قلوهای یک تخمکی به طور قابل توجهی دارای الگوهای شادمانی مشابه بیشتری در مقایسه با دوقلوهای دوتخمکی بودند و همچنین میزان شادمانی این افراد در بزرگسالی نیز بخش وسیعی از تعیین کنندههای ژنتیکی را نشان میدهد (هاشمیان، پورشهریاری، بنی جمالی و گلستانی بخت ، 1386).
بنا به تحقیقات لیبومیرسکی (2005)، تعیین کنندههای ژنتیکی موجب ویژگیهای خلقی شخصیت مثل برونگرایی، درونگرایی، خلق منفی، برانگیختگی و. . . میشوند که همگی ریشه در نوروبیولوژی افراد دارد. تغییرات این ویژگیها طی طول عمر بسیار اندک است. به عنوان مثال کگان، کودکان را از سن 4 ماهگی تا 11 سالگی مورد پیگیری و مطالعه قرار داد و نشان دادند که عدم مردمآمیزی کودکان در سن 11 سالگی احتمالاً ناشی از ویژگی عمده و خاص برخی نوزادان است که به واکنش کند معروف است، که این واکنش کند ناشی از الگوهای عصبی شیمیایی و ژنتیکی آنهاست (هاشمیان و همکاران، 1386).
برچسب ها : مبانی نظری و پیشینه تحقیق بهزیستی ذهنی , مبانی نظری و پیشینه تحقیق بهزیستی ذهنی , مبانی نظری پایان نامه بهزیستی ذهنی , مبانی و پیشینه نظری بهزیستی ذهنی , فصل دوم پایان نامه بهزیستی ذهنی , مبانی نظری بهزیستی ذهنی , مبانی نظری و پیشینه پژوهش بهزیستی ذهنی , دانلود پیشینه و مبانی نظری پژوهش بهزیستی ذهنی , بهزیستی ذهنی
برچسب ها : مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعریف و تبیین مفهوم فلسفه , مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعریف و تبیین مفهوم فلسفه , مبانی نظری پایان نامه تعریف و تبیین مفهوم فلسفه , مبانی و پیشینه نظری تعریف و تبیین مفهوم فلسفه , فصل دوم پایان نامه تعریف و تبیین مفهوم فلسفه , مبانی نظری تعریف و تبیین مفهوم فلسفه , مبانی نظری و پیشینه پژوهش تعریف و تبیین مفهوم فلسفه , دانلود پیشینه و مبانی نظری پژوهش تعریف و تبیین مفهوم فلسفه
دسته: علوم انسانی
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 98 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 29
مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعریف و تبیین مفهوم فلسفه
مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعریف و تبیین مفهوم فلسفه
قسمتی از مبانی نظری متغیر:
از سند ها و مدرک هایی که در دسترس است بر می آید که نخستین مردمی که به فلسفیدن پرداختند مردم هند بودند و قدیم ترین اثر فلسفی انسان، در ودا یعنی سرودهای مذهبی فلسفی هندی ها آمده است. پس از هندی ها مردم چین و پس از آن یونانی ها به فلسفیدن پرداخته اند، که البته ایرانیان بیشتر به علم و اخلاق توجه داشته اند و به همین خاطر اثری فلسفی از آن به جای نمانده است(هومن، 1382: 33-35). نوعی شور، شوق و کوشش را در دوره اول فلسفه با زبان تمثیل و بیانی رمز آلود در سرود ها و سخنان کوتاه در هند، چین و ایران می بینیم. در دوره دوم وقتی به یونان می رسیم با تفاوت هایی روبرو می شویم. اگر نگاه شرقی بیشتر نگاهی است به درون، و آن چه درباره جهان و هستی گفته می شود بر بنیاد نگرش و آزمون درونی و همچنین نام ها و مفهوم هایی است که از این چگونگی های درونی سرچشمه می گیرد؛ نگاه یونانی به بیرون است. او چه بسا آنچه را از نگرش بیرونی به دست آورده است، به سراسر پهنه هستی می گستراند.(نقیب زاده، 1391: 7 - 8). در مجموع، می توان تاریخ فلسفه را در چهار دوره مورد بررسی قرار داد:
1) دوران اول، که تقریبا از 1500 پیش از میلاد شروع می شود و تا ظهور سقراط ادامه دارد. تدوین اوپانیشادهای کهن در هند، ظهور زردتشت در ایران، لائوتسه در چین، و بودا در هند و فیلسوفان پیش از سقراط در یونان در این دوران بوده اند.
2) دوران دوم، که دوران کلاسیک فلسفه است تقریبا از زمان ظهور سقراط آغاز شده و اوج آن در فلسفه افلاطون است.
3) دوران سوم که دوره ی ((بهم بر نهادن )) اندیشه های فیلسوفان شرق و غرب است. خود دارای 5 دوره است. دوره اول از نخستین آکادمی تاپلوتینوس که اوج آن در فلسفه ارسطوست و در هند با دوران ((سوتر))ها مطابقت دارد، دوره دوم از پلوتینوس تا پایان سده پنجم میلادی که در هند با شکوفایی فلسفه ی ناگار جونه همراه است. دوره ی سوم از پایان سده پنجم میلادی تا سال های آغازین سه نهم که دوره ی فرود تاریخ فلسفه به شمار می آید. دوره چهارم، دوره سکولاستیک یا اهل مدرسه که تا پایان سده ی پانزدهم ادامه داشت و دوره پنجم از سده ی شانزدهم تا ظهور دکارت.
4) دوره چهارم که از زمان ظهور دکارت یعنی میانه ی سده ی هفدهم آغاز شده و هنوز هم پایان نیافته است نیز دارای سه دوره است: دوره اول از دکارت تا کانت؛ دوره دوم از کانت تا نیچه؛ دوره ی سوم از نیچه تا فیلسوف ناشناس آینده. اوج فلسفه ی این دوران در کانت است که به حق می توان او را دومین سازنده ی تاریخ فلسفه شمرد. (هومن، 1382: 33-35)
البته تقسیمات دیگری از تاریخ فلسفه ارائه می شود چون: فلسفه باستانی و جدید، فلسفه شرق و غرب، فلسفه عیسوی و اسلامی و مانند این ها که این تعابیر دقیق نمی باشد.(همان منبع، 1382: 33-35).
برچسب ها : مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعریف و تبیین مفهوم فلسفه , مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعریف و تبیین مفهوم فلسفه , مبانی نظری پایان نامه تعریف و تبیین مفهوم فلسفه , مبانی و پیشینه نظری تعریف و تبیین مفهوم فلسفه , فصل دوم پایان نامه تعریف و تبیین مفهوم فلسفه , مبانی نظری تعریف و تبیین مفهوم فلسفه , مبانی نظری و پیشینه پژوهش تعریف و تبیین مفهوم فلسفه , دانلود پیشینه و مبانی نظری پژوهش تعریف و تبیین مفهوم فلسفه ,
مبانی نظری و پیشینه تحقیق دانش مداری سازمان
برچسب ها : مبانی نظری و پیشینه تحقیق دانش مداری سازمان , مبانی نظری و پیشینه تحقیق دانش مداری سازمان , مبانی نظری پایان نامه دانش مداری سازمان , مبانی و پیشینه نظری دانش مداری سازمان , فصل دوم پایان نامه دانش مداری سازمان , مبانی نظری دانش مداری سازمان , مبانی نظری و پیشینه پژوهش دانش مداری سازمان , دانلود پیشینه و مبانی نظری پژوهش دانش مداری سازمان , دانش مداری سازمان
توضیحات: فصل دوم (پیشینه ی پژوهش)
همرا با منبع نویسی درون متنی فارسی و انگلیسی کامل به شیوه APA جهت استفاده فصل دو
توضیحات نظری در مورد متغیر و همچنین پیشینه در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب برای فصل دو
منبع : دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc
قسمتی از مبانی نظری متغیر:
ما در عصر شگفت انگیزی به سر میبریم که انفجار دانش نامیده میشود.
رشد دانش در سالهای اخیر بسیار سریع بوده به گونهای که در قرن بیستم، 80 درصد یافتههای فناوری ونیز 90 درصد تمام دانشها و اطلاعات فنی، در جهان تولید شده است و هر پنج سال و نیم، حجم دانش دو برابر میشود (افرازه، 1384: 1). این در حالی است که عمر مفید آن کمتر از چهار سال است.
2- 1- 2 روند تاریخی حرکت سازمانها به سوی سازمانهای دانشمدار
پروفسور ویگ (1999) جایگاه دانش را حول محورهای گوناگون به شرح ذیل مطرح نموده است (افرازه، 1384: 13- 12).
2- 1- 2- 1 اقتصاد کشاورزی:
در این مرحله، هنوز بشر به دانش چندانی دست نیافته و مزیت رقابتی در آن، گسترش مزارع و تعداد بیشتر دام و طیور و نیز مهارتهایی در کاشت و برداشت محصولات بود.
2- 1- 2- 2 اقتصاد منابع طبیعی:
در این دوره گروههای کوچکی از صنعتگران، ارائه خدمات به مشتریان را آغاز کردند بناراین کمکم بشر، نیاز به دانش را تشخیص داد و اتحادیهها و تجمعات کوچکی از متخصصین شکل گرفت.
2- 1- 2- 3 انقلاب صنعتی:
در قرون 18 و 19، تبدیل منابع طبیعی به محصولات قابل فروش و تولید محصولات بر حجم زیاد به شکل فزایندهای، سازماندهی و مکانیزه و مزیت بازار سرمایهگذاری و به کارگیری افراد، بیشتر شد. لذا تکنولوژی بالاتری لازم بود. در این دوره دانش، قابل دسترسی و اهمیت آن روشن شده بود. ولیکن این امر، تنها در میان برخی از صاحبنظران مطرح بود.
برچسب ها : مبانی نظری و پیشینه تحقیق دانش مداری سازمان , مبانی نظری و پیشینه تحقیق دانش مداری سازمان , مبانی نظری پایان نامه دانش مداری سازمان , مبانی و پیشینه نظری دانش مداری سازمان , فصل دوم پایان نامه دانش مداری سازمان , مبانی نظری دانش مداری سازمان , مبانی نظری و پیشینه پژوهش دانش مداری سازمان , دانلود پیشینه و مبانی نظری پژوهش دانش مداری سازمان , دانش مداری سازمان
مبانی نظری و پیشینه تحقیق هوش اخلاقی
مبانی نظری و پیشینه تحقیق فراگیری نوشتن
مبانی نظری و پیشینه تحقیق سبک رهبری
مبانی نظری و پیشینه تحقیق آموزش زندگی خانوادگی (F.L.E )
مبانی نظری و پیشینه تحقیق خود کارآمدی در روانشناسی
مبانی نظری و پیشینه تحقیق فشار عصبی یا استرس
مبانی نظری و پیشینه تحقیق خانواده دارای نوجوان
دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش بهره وری(اثربخشی+کارایی)
دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق هوش سازمانی
مبانی نظری و پیشینه تحقیق صرع
مبانی نظری و پیشینه تحقیق سرمایه گذاری و امور مربوط به آن
مبانی نظری و پیشینه تحقیق عوامل تأثیرگذار بر انتخاب سهام توسط سرمایه گذاران
مبانی نظری و پیشینه تحقیق افسردگی
مبانی نظری و پیشینه تحقیق خلاقیت
مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعصب
مبانی نظری و پیشینه تحقیق اضطراب
مبانی نظری و پیشینه تحقیق مشکلات زناشویی
مبانی نظری و پیشینه تحقیق دانش مداری سازمان
فایل مبانی نظری و پیشینه تحقیق کتاب الکترونیک
فایل مبانی نظری و پیشینه تحقیق دین
مبانی نظری و پیشینه تحقیق خودتنظیمی
مبانی نظری و پیشینه تحقیق اختلال لجبازی- نافرمانی کودکی
مبانی نظری و پیشینه تحقیق نوجوانی
مبانی نظری و پیشینه تحقیق امید به زندگی
مبانی نظری و پیشینه تحقیق درد
مبانی نظری و پیشینه تحقیق عملکردتحصیلی
مبانی نظری و پیشینه تحقیق مفاهیم و تعاریف کارآفرینی
سمینار برق بررسی مولد های سرعت بالای شار محوری
سمینار برق بررسی مولد های سرعت بالای شار محوری
لطفا از این پروژه در راستای تکمیل تحقیقات خود و در صورت کپی برداری با ذکر منبع استفاده نمایید.
چکیده:
(( ماشینهای شارمحوری )) به گونه های مختلفی از ساختارهایی اشاره دارد که خصوصیت مشترک عبور شار در راستای محور بجای عبور در راستای شعاع را به همراه دارند. بکارگیری آهنرباهای دائم در ساختار شارمحوری منجر به شکل گیری ((ماشینهای شارمحوری آهنربای دائم)) گردید. این ماشینها مزایایی همچون ساختار فشرده ماشین همراه با قاب کوتاه، چگالی توان بالا و بازده بالا (به دلیل عدم وجود تلفات مس ناشی ازتحریک آهنربای دائم) را دارا می باشند . در مورد ماشینهای سرعت بالا ملاحظات حرارتی محدودیت های بیشتری را روی طراحی اعمال می کند.در سایزهای نسبتا” کوچکتر ماشینهای سرعت بالا ، سطوح خنک سازی کوچکتر و چگالی جریانهای بزرگتر (جهت تولید مکفی چگالی توان بالا) از بزرگترین عوامل مشکلات حرارتی هستند.علاوه بر آن ، سرعت بالا اضافه تلفاتی را همچون تلفات رتور به ماشین تحمیل می کند. رتور گردنده یک ماشین سرعت بالا تمایل به ایجاد تلفات اصطکاک هوای بسیار بالایی دارد. در چنین شرایطی ، تقلیل فشار هوای داخل ماشین غیرقابل اجتناب است. طبیعتا” هوا با فشار تقلیل یافته ، نرخ انتقال حرارت از رتور را کاهش می دهد که این امر منجر به افزایش ناگهانی دمای آهنرباهای دائم و رتور در مدت زمانی کوتاه می گردد. از اینرو در طراحی این نوع ماشینها باید توجه خاصی را مبذول ملاحظات حرارتی کرد. تلفات جریانهای گردابی ناشی از فرکانس بالا در آهنرباهای دائم و فولاد رتور ، مسائل مرتبط با سرعت بالا و ایجاد خلاء را دامن میزنند. این تلفات منابع گرمایی بیشتری را برای آهنرباهای دائم ایجاد می کنند. بنابراین توجهات خاصی باید مبذول تحلیل تلفات رتور (که می بایستی تا حد قابل قبولی از آن کاسته شود ،) گردد.
مقدمه:
ایده تبدیل انرژی بین استاتور و رتور بر اساس تحریک از طریق آهنربای دائم بعنـوان جـایگزینی در آینده تکنولو ژیهای مرتبط با جاروبک قابل انتظار بوده است . این روند در گذشته با مـوانعی چـون ضـعف تکنولوژیهای ساخت آهنرباهای دائم و محدودیتهای الکترونیک قدرت که نتیجتا ” سد راه کاربردهـایی بـا حدود قدرت بالا شده اند ، مواجه بوده است . بنابراین تحقق این امر با ترقی تکنولـوژی در د و زمینـه یـاد شده امکان پذیر شده است . در یک کشور صنعتی امروزی بین نیم الی دوسوم انرژی الکتریکی توسط ماشینهای الکتریکی مصرف می گردد. با وجود چنین میزان مصرفی حتی افزایش کوچکی در بازده ، منجر به صـرفه جـویی عظیمـی در مقیاس جهانی خواهد شد . در چنین فضایی، ماشینهای آهنربای دائم بدون جاروبک با توجه به بازده بالا، ضریب قدرت بالا و چگالی توان بالا نقش بزرگی را ایفا می کنند . این عوامل دلایل اصلی گسترش سـریع اینگونه ماشینهایی است . 2 در این وادی (( ماشینهای شارمحوری )) پیشرفتهای امیدبخش تری برای کاوش در این زمینه را پـیش روی ما نهاده است . همانطور که از نام آن نمایان است (( ماشینهای شارمحوری )) به گونـه هـای مختلفـی از سـاختارهایی اشاره دارد که خصوصیت مشترک عبور شار در راستای محور بجای عبور در راستای شـعاع را بـه همـراه دارند. بکارگیری آهنرباهای دائم در ساختار شارمحوری منجر به شـکل گ یـری ((ماشـینهای شـارمحوری 3 آهنربای دائم)) که تخفیف یافته آن AFPM است، گردید . این ماشینها مزایایی همچون ساختار فشرده 4 ماشین همراه با قاب کوتاه، چگالی توان بالا و بازده بالا (به دلیل عدم وجود تلفات مس ناشی ازتحریـک آهنربای دائم) را دارا می باشند.
برچسب ها : سمینار برق بررسی مولد های سرعت بالای شار محوری , سمینار برق بررسی مولد های سرعت بالای شار محوری